Nederlnadse Janis Joplin Tribute!

A Night With Janis Joplin

Eind 2018 kwam een kleine groep muzikanten achter de schermen op het idee om zelfstandig een professionele theatershow te maken over het leven van rocklegende Janis Joplin. Hier werd direct vervolg aan gegeven en na intensieve voorbereidingen en audities volgden een aantal succesvolle try-outs in theaters en festivals. Dit heeft geresulteerd in een evenwichtige en indrukwekkende theaterproductie die zeer goed is ontvangen door het publiek en de theaters.

De begeleidingsband onder leiding van Bram Smeele bestaat uit zeven professionele muzikanten en de rol van Janis wordt op fantastische wijze vertolkt door zangeres Kira Kool: zij vertelt op muzikale wijze het leven van Janis. Tijdens de anderhalf uur durende show ervaar je het bewogen leven van Janis en de sfeer van de jaren zestig, flower power en Woodstock. Uiteraard komen de grote hits als Me & Bobby McGee, Piece Of My Heart, Mercedes Benz voorbij.

De begeleidingsband laat het geluid uit de jaren ’60 zo klinken dat je een constante herinnering aan die tijd beleeft en een fantastische avond beleeft.

A Night With Janis Joplin boek je nu exclusief bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

A Night With Janis Joplin boeken?
Prijs v.a. € 2.395,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act)