Geheel vrouwelijke rockband

Nancy and the Dolls

Na de eerste explosies in de scene, kreeg de band al snel een reputatie als een live band die je gezien moet hebben met een geweldige setlist en een energieke muzikale uitvoering die maar weinigen konden evenaren.

Een enorm succesvolle tour volgde en in juli 2016 werden ze gevraagd om op te treden tijdens de officiële after-show van de FORMULA 1 British Grand Prix met ‘Texas and The Feeling’.

In 2017 traden de meiden op bij een aantal shows en headline-spots op festivals als onderdeel van hun Avenging Angels Tour. Hun originaliteit en hun eigen draai aan klassieke covers trokken de aandacht van John Giddings, die de meiden vriendelijk vroeg om het Isle Of Wight Festival te openen.

Na hun ongelooflijke optreden op het IOW Festival werden ze meteen weer uitgenodigd, dit keer verheven tot het hoofdpodium om samen met Run DMC, Kaiser Chiefs en David Guetta op te treden. Aanvankelijk coverde de band nummers van The Clash, The Sex Pistols, Buzzcocks, Nirvana en vele andere rock- en punklegendes.

Nancy and the Dolls boek je nu exclusief bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Nancy and the Dolls boeken?
Prijs v.a. € 3.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act)