Country pop duo

The Good Lies

Daniel J Bremner en Lauren Louise Green zijn een country-popduo afkomstig uit het VK. Het paar ontmoette elkaar tijdens het jammen in een studiosessie een paar jaar geleden en realiseerde zich meteen dat ze muzikaal klikten. Het jaar daarop werkten ze aan originele muziek en vonden ze dat er een rode draad door al hun songwriting liep – het onmiskenbare geluid van country. Het duo besloot toen de studio in te gaan en te werken aan het ontwikkelen van hun geluid als country-popduo “The Good Lies.”

Hun debuutsingle ‘Summer Dream’, in eigen beheer uitgebracht door het duo, werd door BBC West Midlands uitgeroepen tot track van de maand. Follow-up singles Sally and Say a Prayer hebben ook hun stempel gedrukt op de UK Country iTunes Chart. De muziek van de band tot nu toe is opgepikt door gevestigde en gerespecteerde landelijke radiostations en blogs in het VK.

De naam “The Good Lies” is ontstaan ​​uit het besef dat elk nummer dat door het duo werd geschreven een of andere nevenbeschikking te hebben. Een nummer kan droevig maar hoopvol, krachtig en toch kwetsbaar zijn en hun identiteit creëren als een songschrijversduo.

The Good Lies boek je nu exclusief bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Good Lies boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act)